Ana Sayfa Gündem, Yaşam 28 Ekim 2022

MANSUR YAVAŞ 1 NUMARA

2018 seçimlerini en doğru tahmin eden anket şirketlerinden biri olan ORAC Araştırma ‘En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları’ anketinin sonuçlarını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ilk sırada bulunduğu araştırmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk 5’te yer almadı..

Son seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketlerinden ORC Araştırma,Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nın “En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları/Ekim 2022” sonuçlarını açıkladı.

MANSUR YAVAŞ İLK SIRADA YER ALDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın birincilik ipini göğüslediği araştırmada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ikinci sırada yer aldı. Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin yüzde 57 ile üçüncü sırada kendine yer bulurken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğu yüzde 55.9 ile döndüncü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 55.5 ile beşinci sırada yer aldı.

En başarılı büyükşehir belediye başkanları anketi! Yavaş sürpriz yaptı, İmamoğlu listede yok

İMAMOĞLU KENDİNE YER BULAMADI

İlk 5’e 3 CHP’li büyükşehir belediye başkanının girdiği anketteki en büyük sürpriz ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendine yer bulamaması oldu.

Kaynak:sondakika.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil