Ana Sayfa Bölge, Gündem 29 Ekim 2022

Vali Ustaoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

​29 Ekim 1923 tarihi, Türk Milleti’nin istiklal ve istikbal yolunda verdiği kurtuluş mücadelesinin millet egemenliğiyle taçlandığı kutlu bir gündür.Cumhuriyet, tarihte eşine ender rastlanan destansı bir zaferi kazanan Aziz Milletimizin bizlere en büyük emanetidir. Bu necip millet, aynı ruh ve şuura sahip olduğunu defalarca göstermiş, millet iradesi dışındaki hiçbir beşeri güç karşısında boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

 

​Büyük Türk Milleti’nin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceği, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığı cumhuriyetin kurulması ile anlam bulmuştur. Aziz Milletimiz; cumhuriyet ile kazandığı değerleri, toplum hayatının vazgeçilemez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır.

 

​Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış, modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

 

​Unutulmamalıdır ki milletimiz; cumhuriyete, demokrasiye ve kendi iradesine ilelebet sahip çıkacaktır. Bunun en iyi örneğini 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan hain kalkışmada Yüce Türk Milleti hainler karşında bir olarak, iri olarak, diri olarak tüm dünyaya en güçlü şekilde göstermiştir.

 

​Bu vesile ile başta Gazi Mustafa KemalATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden; gazi ve şehit olan bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle anıyor; Cumhuriyet Bayramımızın 99. yıl dönümünü en kalbiduygularımla kutluyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil