Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Ekim 2022

NWAKAME ?

2018 de  Süper lige Bordo Mavili formayla merhaba diyen ve oynadığı dört yıl boyunca taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve “sihirbaz” lakabı takılan Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme sezon başında Bordo Mavili formayla veda ettiği süper lige ara transferde  siyah beyaz formayla geri dönebilir

Beşiktaş’ta göreve gelen Şenol Güneşin getirilmesiyle birlikte yeni sayfa açan Kara Kartallar  transfer de süpriz bir gelişme iddası  A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan,’dan geldi

Takımında mutsuz olduğu ve Türkiye’ye geri dönmek istediği öne sürülen Nijeryalı yıldız Beşiktaş tan gelebilecek bir teklifi kabul edebileceği konuşuluyor Bu sezon takımıyla 7 resmi maça çıkan Nwakaeme, 3 gol kaydetti.

A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan “Beşiktaş büyük ihtimalle Ocak’ta Nwakaeme’yi transfer edecek.” dedi ve “Nwakaeme, Suudi Arabistan’da mutsuz. Türkiye’ye dönmek de istiyor ve Şenol Güneş de son durumunu takip edip maliyetine bakarak değerlendirelim.” şeklinde konuştuğunu söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İzin Bitti

İzin Bitti

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil