Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Ekim 2022

ÜMRANİYE GEÇİLECEK…

Beşiktaş için süper ligde yeni bir dönem başlıyor Kara Kartalda kötü gidişin faturası Teknik Patron Valerine İsmael’e kesilmiş ve yönetim hocayla karşılıklı anlaşarak yollarını ayrılmıştı


Beşiktaş yönetimi zaman kaybetmeden takımı daha önce 2015/2019 yılları arasında Beşiktaşı çalıştıran ve 2 kez şampiyonluk sevinci yaşatan Tecrübeli Hoca Şenol Güneşe  emanet etti.

Bugün takımın başında 3 sezonun ardından  ilk kez Şenol Güneş’le çıkacak olan Beşiktaşın rakibi , Ümraniyespor

Oynadığı son altı maçın beşinde puan kaybı yaşayan Kara kartallar bugün Şenol Hoca ile  kazanıp Galatasaray derbisi öncesi moral bulmak istiyor.

Beşiktaş dün akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Şenol Güneş yönetiminde  yaptığı son antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Patron Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında, bugün  saat 17.00’de Vodafone Park’ta HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Teknik Patron Şenol Güneş, H. Ümraniyespor maçı kadrosuna 22 futbolcuyu dahil etti:

Ersin Destanoğlu,Mert Günok,Welinton Souza,Tayyip Talha Sanuç,Romain Saiss,Francisco Montero,Emrecan Uzunhan,Valentin Rosier
Tayfur Bingöl,Arthur Masuaku,Umut Meraş,Necip Uysal,Josef de Souza,Salih Uçan,Kerem Atakan Kesgin,Gedson Fernandes,Dele Alli
Nathan Redmond,Kevin Nkoudou,Jackson Muleka,Cenk Tosun,Wout Weghorst

İmza töreninde hedefini ilk olarak 3 maçta 9 puan olarak belirleyen Şenol Güneşin bugünkü onbiri ve oyun planı nerak ediliyor

Şenol Hocanın bugün sahaya takımını Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Josef, Salih, Dele Alli, Cenk, Weghorst on biri ile çıkarması bekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil