Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Kasım 2022

GÖZLER SAHADA,KULAKLAR FRANSADA OLACAK

Fırtınada nefesler tutuldu akşamki maça kilitlenildi … Bordo Mavili Trabzonspor Avrupa liginde bu akşamki maçta gruptan çıkması için mutlak 3 puanı alması gerekirken grubun bir diğer maçı olan Monaco-Kızılyıldız karşılaşmasının da skorunu beklenilecek

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda mücadele eden Bordo Mavililer’in kaderi bu akşam oynanacak son maçlara kaldı. Akyazıda  Macaristan’ın Ferencvaros takımıyla karşılaşacak olan bordo-mavililerde alınacak galibiyet, bir üst tur için yetmeyecek. Aynı grupta bulunan Monaco ve Kızılyıldız arasında oynanacak olan mücadelenin sonucu da Bordo Mavililerin gruptaki geleceğine yön verecek.

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ferencvaros maçını Alman hakem Harm Osmers yönetecek. TSİ 20.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

“Türkiye’de Avrupa’da her yarışın içerisindeyiz”

Teknik Patron Abdullah Avcı yaptığı açıklamada İç sahadaki karşılaşma öncesi taraftarlarına da seslenirken “Trabzonspor’un müthiş taraftarına çok ihtiyacımız var. Bize destek olmalarını istiyoruz. Hala yarışın içerisindeyiz. Türkiye’de, Avrupa’da Türkiye Kupası’nda varız.” dedi.

Muhtemel ilk 11’ler

Bordo Mavililer Avrupa arenasındaki tamam mı devam mı maçına  Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Umut Bozok on biri ile çıkması bekleniyor 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İLKLERİN MAÇI

İLKLERİN MAÇI

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil