Ana Sayfa Gündem, Yaşam 4 Kasım 2022

İZMİR KORKTU , TÜRKİYE’Yİ KORKUTTU

Son dakika…Son dakika… İzmir 4,9 la sallandı izmirli’ler gece yarısı sokağa döküldü

İzmir, bir kez daha deprem korkusunu yaşadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, İzmir’in Buca ilçesi merkezli 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 03.29’daki depremin derinliği 14,47 kilometre olarak ölçüldü.

Henüz olumsuz bir ihbar yok

İzmirlileri uykudan uyandırarak sokağa döken depremde, herhangi bir hasarın meydana gelip gelmediği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bakan Soylu: “2 vatandaşımız yaralandı”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde de hasar meydana gelmiştir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir” ifadelerine yer verdi.

Vali Köşger’den açıklama
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medyadan şu paylaşımda bulundu:

“Kıymetli İzmirliler öncelikle geçmiş olsun. 4,9 büyüklüğünde olduğu ifade edilen Buca merkezli depremde ilimizde Konak’ta bir cami minaresi dışında hasar ve yüksekten atlama şeklinde yaralanmalar dışında herhangi bir sıkıntı olmamıştır. Tekrar geçmiş olsun.”

Tunç Soyer’den açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depreme ilişkin “İzmir’de ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız. Kimsenin zarar görmemesini diliyorum.

“Konak’ta bir caminin minaresi yıkıldı”

Merkez üssü Buca olan 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm itfaiye ekiplerimiz devriyede. Konak’ta bir camimizin minaresi yıkıldı. İlk tespitlerimize göre çok büyük bir hasar yok.” açıklamasını yaptı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil