Ana Sayfa Gündem, Spor 4 Kasım 2022

PARA MI ,İNANÇ MI ?

Türkiyede gündemin birinci sırasına derbi yerleşti

Galatasarayın ev sahibi olduğu maç Nef Stadı’nda oynanacak ve saat  20.00’de başlayacak Her iki takımdada hedef öncelikle derbide mağlup olmamak

Müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Kadir Sağlam dördüncü hakem olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasının en önemli maçında  ezeli rekabete sahne olacak. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen iki takımın mücadelesinde Galatasaray evinde Beşiktaş’ı misafir ediyor.

Galatasarayın başında  Okan Buruk, ilk derbi heyecanını yaşarken, siyah-beyazlı kulüpte ikinci dönemini geçiren Şenol Güneş geçen haftaki 5-2 lik galibiyetin ardından derbiden de galip ayrılıp 2’de 2 nin peşinde.

3.5 yıl aradan sonra taraftarın da çoğunun takımın başında görmek istediği tecrübeli Hoca tekrar Beşiktaş’a geri dönmüş  ve camiadaki negatif havayı pozitife çeviren isim olurken , Şenol Hoca, ikinci maçından da galip gelerek camiaya moral vermek isterken Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nden galibiyetle ayrılmak üzerine plan yapıyor.

Valerien Ismael’in oynatmadığı Kaleci Mert ve Cenk Tosun’u direkt 11’e koyan ve yine Ismael’in kaçındığı Josef – Gedson – Salih üçlüsünü bir arada oynatarak Ümraniyespor maçını farklı kazanan Güneş, Galatasaray karşısında da galip gelen kadroyu bozmayacağı tahmin ediliyor

Okan Buruk ise kadro konusunda sıkıntısı yok tam kadro hazırlanan ve hoca olarak  ilk derbisine çıkacak olan Genç Hoca öncelikle saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibini önce durdurup sonra vurmayı hedefliyor Okan Hocanın bu maçta bir avantajıda yönetimin bu maç için vereceği prim, Galatasaray yönetimi yarın sahasında Beşiktaş maçı için açıklayacağı özel pirim Galatasaray yönetimi bu maça özel prim vereceğini açıklarken Beşiktaş cephesinde bu maça özel bir pirimin olmayacağı sezon başında açıklanan pirim sisteminin devam ettiği belirtildi

Galatasaray ile Beşiktaş, bu maç öncesinde lig tarihinde ise 128 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 47, siyah-beyazlılar ise 38 galibiyet elde elde ederken, 43 maç ise beraberlikle sonlandı. Galatasaray 156, Beşiktaş da 135 gol buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil