Ana Sayfa Gündem, Spor 6 Kasım 2022

TEKNİK PATRON AVCI : BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN

12. haftayı süper ligde ‘bay’ geçen Bordo Mavililer avrupa arenasında evinde ağırladığı ve 1-0 kazandığı Ferencvaros’tan sonra  bu akşam ligin güçlü ekiplerinden A.Konyaspor’u misafir edecek.

Dün akşam kendi tesislerinde Teknik Patron Abdullah Avcı nezaretindede yapılan son antrenmanla A.Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlandı ve maç saatini beklemey başladı.

Galibiyeti halinde süper ligde ilk dördün içinde olacak ve şampiyonluk yarışının içinde olacak olan Bordo Mavililerde Teknik Patron Abdullah Avcıdan oyuncularına uyarı geldi.

Tecrübeli Hoca takımla yaptığı toplantıda dünya kupası için lige verilecek 1 aylık araya 2 maçımız kaldı ondan sonra daha rahat bir fikstür olacak eksik arkadaşlarımız aramızda olacak önümüzdeki Konyaspor ve Ankaragücü maçlarını kazanıp taraftarımızı araya mutlu sokmamaız gerekir dediği öğrenildi

Teknik Patron Avcı taraftarlarlada seslenerek bu şampiyonluk yolunda size ihtiyacımız var tirünleri doldurun ve bizi yalnız bırakmayın dedi.

Bordo Mavililer Ligde son olarak Sivasspor’u mağlup edip puanını 21 e yükseltmişti Lider Fenerbahçe ’nin 5 puan gerisinde bulunan Bordo Mavililer dünya kupası arası  Konya ve Ankaragücü karşılaşmalarını kazanıp, zirve takibinden ayrılmak istemiyor  Bordo Mavililer Dünya Kupası arası  dönüşünde  ise Akyazı’da Fenerbahçe derbisi var.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil