DOLAR 32,4990 -0.14%
EURO 34,9571 0.32%
ALTIN 2.430,850,33
BITCOIN 2078244-3.76662%
Trabzon
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

MİLYONLAR KÜLLİYEDEKİ TOPLANTIYI BEKLİYOR…

MİLYONLAR KÜLLİYEDEKİ TOPLANTIYI BEKLİYOR…

ABONE OL
7 Kasım 2022 07:43
MİLYONLAR KÜLLİYEDEKİ TOPLANTIYI BEKLİYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında bugün gerçekleşecek Kabine toplantısında dikkat çeken masalar konular yatırılacak. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın başörtüsü düzenlemesine ilişkin görüşmelerle ilgili sunum yapacağı toplantıya milyonlarca işçi, memur ve emekli de kilitlenecek. Bu üç gruba yılbaşında yapılacak zamma ilaveten verilmesi planlanan refah payının da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görüşme sonrası açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bugün gerçekleşecek Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kameralar karşısına açıklamalarda bulunacak.

BAKAN BOZDAĞ SUNUM YAPACAK
CHP Genel Başkanı gündeme getirdiği anayasa tartışmasında planlanan düzenleme, adım adım Meclis’e yaklaşıyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsüne ilişkin anayasa değişiklik teklifi için hafta boyunca muhalefet partileri ile yaptığı görüşmeler hakkında sunum toplantıda sunum yapacak.

İŞÇİ, MEMUR VE EMEKLİNİN BEKLEDİĞİ MÜJDE MASADA
Öte yandan milyonların kilitlendiği bir diğer başlık da enflasyonla mücadele ve enflasyona karşı alınacak önlemler olacak. İşçi, memur ve emekliler için yılbaşında yapılacak zamma ilaveten verilmesi planlanan refah payının da görüşmede masaya yatırılacak konular arasında yer alması bekleniyor.

TERÖRLE MÜCADELE
Terörle mücadele de Kabine’nin gündemindeki bir diğer başlık olacak. Rusya-Ukrayna savaşı ile tahıl koridorunun işleyişi masada olması muhtemel başlıklar arasında. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş konuşması yapacak.

Kaynak:Haberler.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!