Ana Sayfa Gündem, Spor 12 Kasım 2022

AYARLAR BOZULDU…

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Ankaragücü ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Dünya Kupası arasına girmeden önce zirve yarışından kopmamak isteyen bordo-mavililer, öne geçmesine rağmen Ankara’da şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan bıraktı.

Trabzonspor bu sonuçla son 5 maçının 4’ünden beraberlikle ayrılmış oldu. Abdullah Avcı ve öğrencileri yenilmezlik serisini ise 7 maça çıkardı.

İlk yarıda iki takım da tutuktu. Ankaragücü 3 pozisyonda penaltı itirazında bulundu ancak istedikleri karar çıkmadı. Trabzonspor 70’de Bardhi ile 1-0 öne geçti. Larsen’in elle müdahalesi Ankaragücü’nün 74’te Tolga Ciğerci’nin penaltısıyla 1-1’i yakalamasını sağladı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 23’e, Ankaragücü de 13’e yükseltti.

Süper Lig’in 15. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ankaragücü de deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak.

Bordo-Mavililer, Ankaragücü önüne cezalı Bakasetas ve Trezeguet’den yoksun çıktı. Bu ikilinin yerine Enis Bardhi ve Yusuf Yazıcı ilk 11’de görev yaptı. Geçen hafta yerli kuralı nedeniyle Larsen’in yerine sağ bekte Hüseyin Türkmen görev yapmış, cezalı Eren’in yerine ise sol bekte Denswil oynamıştı. Larsen ve Eren dün Ankaragücü karşısında formalarını geri aldılar

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KAN UYUŞMAZLIĞI

KAN UYUŞMAZLIĞI

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil