Ana Sayfa Gündem, Spor 15 Kasım 2022

BEDAVA ORTA SAHA ?

Karadeniz Fırtınasın’da teknik patron Avcı’nın yaklaşan ara transfer dönemi için 3 kulvarda yoluna devam takımı için takviye istediği yönetiminde Hocadan gelen talep doğrultusunda araştırmalarını sürdürürken bu süreçte  birçok futbolcunun  ismi de bordo-mavililer ile anılmaya başladı.

Son günlerde kamuoyunda sıkça adı konuşulan Erdal Rakip’te bunlardan biri kulubü ile sözleşmesi 31 aralıkta sona erecek olan Kuzey Makedon oyuncu anlaşma sağlanırsa bonservissiz olarak kadroya katılacak

Orta sahada oynayan ve geçen sezon Malmö formasıyla 35 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcunun, bu önerinin ardından kulüp yetkilileri tarafından da takip edildiği ve hakkında olumlu raporlar yer aldığı belirtildi.

Futbolcunun menajeri de Türkiye’den birçok takımla görüştüklerini doğrulayarak, takımlar arasında Trabzonspor’un adının geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi

Erdal Rakip’in ismi daha öncede Trabzonsporla anılmıştı hatırlanacağı üzere 2018 yılında Benficanın Ömür karşılığında Erdalı Trabzonspora takasta önerdiği iddia edilmişti.

Bu transfer için görüşmeler yapılıyor densede Bordo Mavili takımın şu an için yabancı transferi zor kadroda yabancı kontejanı dolu olan Bordo Mavililerde öncelik Bruno Perez ve Edgarın olacağı bu iki transfer için se kadrodan kimlerin gideceği konuşulurken bir üçüncü oyuncu transferi zor gibi gözüküyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil