Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Kasım 2022

VİSCA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ…

Son Şampiyon Bordo Mavililerde geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan ligin ikinci yarısında oynadığı maçlarda Bordo Mavililerin 11 golüne direkt katkıda bulunanarak şampiyonluğun gelmesinin önemli figürlerinden biri olan ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazananan Bosna Hersekli futbolcu Edin Visca 2022/23 sezonuna da Bordo Mavi Formayla bomba gibi bir giriş yapmış Sivasspor’la oynanan ve 4-0 kazanılan Süper Kupa maçında 2 asist  ligin ilk haftasındaki İstanbulspor mücadelesinde de verdiği 1 gol pasıyla 3 puanda önemli rol oynamıştı.

Tam ritmini buldu derken …

2 maçta 3 gole direkt katkı sağlayarak fırtına gibi sezona giren Visca ligin ikinci haftasında Hatayspor’la oynanan mücadelede şansız bir şekilde kolunu kırdı ve o günden beri sahalardan uzak.

Geçtiğimiz günlerde bireysel çalışmalara başlayan Visca’dan gelen haberler taraftarıda mutlu etti … takımla idmanlara çıkan ve Visca için liglere verilen dünya kupası arası da resmen ilaç gibi geldi.

Bordo Mavili takımın Teknik Patronu açıklamalarında sakat oyuncularının dönüşü için sürekli kasım ayını işaret ederken şimdi gelen haberlerle Hocanın da keyfi yerine geldi

Bordo Mavililer dünya kupası arasında kamp için Antalyaya gideceğini daha önce açıklamıştı kamp proğramı içerisinde  iki veya üç hazırlık karşılaşması oynaması beklenen Bordo Mavilelerde Teknik Patron Avcının Edin Visca yıda oynatması bekleniyor .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BU HABER GÜZEL

BU HABER GÜZEL

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil