DOLAR 32,5722 0.08%
EURO 34,9601 0.31%
ALTIN 2.425,760,12
BITCOIN 2090032-3.41018%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : ENFLASYONDA FAİZ GİBİ İNECEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : ENFLASYONDA FAİZ GİBİ İNECEK

ABONE OL
27 Kasım 2022 07:56
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : ENFLASYONDA FAİZ GİBİ İNECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da, Mevlana Meydanı’nda düzenlenen ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.

Mevlana Meydanı’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan üç askere Allah’tan rahmet dileyip alandakilerden şehitler için Fatiha okumalarını isteyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “‘Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için’ diyen şairin ifade ettiği gibi milletimizin ve devletimizin bekası, huzurlu ve güçlü geleceğimiz için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla yâd ediyoruz. İnşallah bu harekâtlarla adım adım ülkemizi, sınırları ötesinden başlayarak her karışıyla güvenli hâle getirmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Burada düzenlenen programın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı”na katıldı.

“Faiz indi enflasyon da inecek”

Programda yaptığı konuşmada ekonomiye ilişkin net mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faizde tek haneye indik mi indik. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Merak etmeyin enflasyon da inecek.” dedi.

“Ülkemizi en hızlı büyüyen ülkeler arasına sokacağız”

Buradan yatırımcılara sesleniyorum. diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Size yatırım kredisi vermede kamu bankaları var.Yatırım kredisiyle hedefimiz; yatırım, istihdam, üretim ve cari fazla yoluyla büyüme. Dünyada en hızlı büyüyen ülkelerin arasına ülkemizi sokacağız. açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!