Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Kasım 2022

TRANSFER İÇİN AVCI’DAN RAPOR BEKLENİYOR…

Son Şampiyon Trabzonspor nokta atışlarla eksik bölgelere takviyelerle ve kendini kanıtlamış oyunculara yaz transfer döneminde imza attırırken bir yandan da mali tabloyu bozmayacak bir transfer politikası izlemişti. Bordo Mavililer 2022-2023 sezonu transfer dönemindeki hamleleriyle de buna uyumlu ve dengeli bir politika izledi Trabzonspor’da ayrılan isimlerden elde edilen gelirin, gelen oyuncuların maliyetini karşılaması da mali tabloyu bozmayan yöentimin bir başarısı olarak kayıtlara geçti

Bu konuda yönetimin en büyük destekçisi de Teknik Patron Abdullah Avcı oluyor Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ekonomik yönden kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerine vurgu yapan Avcı, “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz ve şu an bir transfer çalışmamız yok. Oyunculara tabii ki bakıyoruz. Kadroda boşluk olur, giden olursa, onların yerine hazırlıklarımız var” ifadelerini kullanmıştı.

Ara transfer döneminde kaliteli oyuncuların uygun bir rakamla takıma katılmalarının zorluğu yıllardır bilinen bir gerçek buna rağmen Yönetimin Teknik ekiple uyum içinde çalıştıkları ve şartların oluşması halinde 2 yada 3 oyuncunun takıma kazandırlması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan  “Trabzon şehrinin bu şampiyonluğa ihtiyacı vardı hedefimiz bu başarının devamını sağlamak ciddi sakatlıklar yaşadık, yoğun bir maç temposundan çıktık bazı konularda bizi olumsuz etkiledi, gruplardan çıktık maç tempomuz yavaşlıyor hocamız transfer raporunu hazırlıyor gelen rapora göre hareket edeceğiz  Basel ile oynamıştık, bu saatten sonra Trabzonspor’un bu kupadaki hedefi yarı final veya final, başka bir şey düşünmüyoruz.” diyerek transfer için Hocadan gelecek talepleri işaret ederken Başkan Ahmet Ağaoğlu ise Trabzonspor’a yıldız transferi var mı diye soruyorsunuz. Sorunuzu Rahmetli Özkan Sümer’in sözüyle cevaplamak istiyorum. “Yıldız isteyen gökyüzüne baksın” diyerek pahalı bir transfere kapıları şimdiden kapamış oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil