Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Aralık 2022

HIZLI BAŞLADI SONUNU GETİREMEDİ…

Bordo Mavililer dünya kupası arasında hazırlık çalışmalarına devam ederken proğramlanan ilk hazırlık maçında Hull City ile berabere kaldı …maçın henüz başında Trezeguet ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Bordo Mavililer ikinci yarıda Hull City’den doğukanın kendini yere atınca  hakem penaltı noktasını gösterdi topun başına gelen Ozan attığı golle skora denge getirdi müsabakada başka gol olmayınca maçta 1-1 berabere bitti .

İlk yarı ideale yakın kadrosuyla sahada olan Bordo Mavililerde ikinci yarıda gençler ve kadroda yer bulmakta zorluk çeken oyuncular yer aldı

Antalya’da hazırlıklarına devam edecek olan Trabzonspor bir sonraki hazırlık maçında 7 Aralık Çarşamba günü Crystal Palace ile karşılaşırken, 10 Aralık Cumartesi günü de Kocaeli’de Kasımpaşa ile mücadele edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil