Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Aralık 2022

EFECAN DOSYASI TEKRAR AÇILACAKMI ?

Süper ligin son şampiyonu Trabzonsporun yakasını şanslıklar bırakmıyor Sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası uzun süre formasından uzak kalan Edin Visca iyilişmesinin ardından son oynanan Karagümrük maçında tekrar sakatlanan ve formasından uzun süre tekrar ayrı kalacak olmasından sonra Bordo Mavililerde Efecan Karaca transfer dosyası tekrar açılabilir

Bordo Mavili kurmaylar ara transfer döneminde Teknik Patron Avcının da istediği bilinen Efecan Karaca ile tekrar transfer görüşmesi yapma kararı alması beklenşiyor.Teknik Patron  Avcı’nın özellikle istediği milli futbolcu, tam bir joker. Forvet hattı ve kanatlarda oynayabilen tecrübeli futbolcu, görev verilmesi durumunda orta alanda da görev yapabiliyor.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
EFECAN’IN Alanya ile 2025’e dek sözleşmesi bulunuyor. Ancak Akdeniz ekibinde kurmayların 2013’ten beri kulüpte forma giyen yıldız futbolcunun ayrılmak istemesi durumunda kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Efecan, Alanyaspor formasıyla 315 karşılaşmaya çıktı. Yıldız isim bu maçlarda rakip ağlara 31 gol gönderdi. Efecan, bu sezon 8 maçta görev yaparken, takımına 3 asistlik katkıda bulundu. Efecan’ın transfermarkt değeri ise 1.5 milyon Euro.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil