Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Şubat 2023

TÜM TÜRKİYE TEK RENK

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman Trabzonspor kulübünü ziyaret etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcısı  Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri Sami Karaman, Lokman Sadıklar, Zafer Göktaş ve Coşkun Öztürk hazır bulundu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, depremzedelere kısa sürede yaptığı yardımlarla katkıda bulunup, öncülük eden Trabzonspor’un bir kez daha “ilklerin takımı” olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor, bir futbol takımından öte ve de ilklerin takımı olduğunu bir kere daha göstermiştir. Kampanyalara öncülük etti. Bundan daha iyi bir sosyal sorumluluk olamaz. Trabzonspor gibi markası olan Trabzon’dan şimdiye kadar 500 TIR yardım bölgeye ulaştırıldı. Şimdi de depremzedeleri konuk ederek üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam ediyor. 3 binin üzerinde depremzedeyi şimdiden konuk ediyoruz. Evlerini, otellerini açanlara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman da, Başkan Murat Zorluoğlu’nun ilk günden itibaren deprem bölgesinde koordinatör olarak bulunduğunu hatırlatarak, “Sadece bölgede değil, burada da her türlü yardım için hazırlık yaptık. 500’e yakın vatandaşımız evlerini depremzedelere vermek üzerine bize başvuru yaptı. Trabzonspor tüm renklerin farklılığını ortadan kaldırdı. Türkiye rengini ortaya koydu” dedi.

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu da depremden etkilenen vatandaşlarımızı maça gelmek istedikleri takdirde misafir edeceklerini söyleyerek, “Basel maçında tribünlerde tezahürat yapılmayacak. Taraftarlarımız maça gelirken oyuncak getirecek ve bu oyuncaklar depremden etkilenen çocuklarımız için hemen deprem bölgesine gönderilecek. Depremden etkilenen vatandaşlarımız maça gelmek isterler ise onları seve seve misafir edebiliriz. Maça gelecek olan tüm takım taraftarlarımız da renklerin kardeşliğini ortaya koymak adına kendi takım formaları ile stadyuma gelebilirler. Protokol tribününün tamamını Basel maçı için kulübümüze tahsis ederek, depremzedelere katkı sağlamaya vesile olan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na da ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Vali Ustaoğlu ile Belediye Başkan Vekili Ataman, 16 Şubat Perşembe günü UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak Basel maçı öncesi taraftarlarımıza, “Tribünlerde boş yer bırakmayalım. Trabzon’un farklılığını bir kere daha gösterelim” çağrısı yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil