Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Şubat 2023

MİLYONLAR SAAT 23’DE EKRAN BAŞINDA OLACAK

Süper ligde şampiyonluk yarışından uzaklaşan son Şampiyon Bordo Mavililer UEFA Konferans Ligi play-off turunda evinde 1-0 kazandığı maçın rövanşında bu akşam TS ile 23 de İsviçrede  Basel ile karşılaşıyor.

Yüzyılın afeti sonrasında Türkiyede sspor müsabakaları ertelenmiş ama UEFA Avrupa maçlarının oynanacağını açıklaması üzerine  ilk maçta tüm Türkiye Trabzonspor için tek yürek olmuş Akyazıdaki maçta tüm takım taraftarıda tribünlerde kendi takım formalarını giyerek Trabzonspora destek olmuştu

Dün THY ait özel uçakla İsviçreye giden Bordo Mavilileri yine  tüm taraftarlar karşılayarak bu akşamki maçta destek vereceklerini söylediler.

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR ;
Sahasında oynadığı ilk maçı 1-0 kazanan Trabzonspor’a her türlü galibiyet ve beraberlik tur atlaması için yeterli olacak. Tek farklı mağlubiyette karşılaşma uzatmalara gidecek. Basel’in 2 farklı üstünlüğünde ise Bordo-Mavili ekibimiz Avrupa’ya veda edecek.

Trabzonspor avcıyla ilk peşinde ;Trabzonspor; Basel’i yenmesi halinde Avrupa kupalarında 1281 gün sonra deplasmanda kazanacak. En son Avrupa kupalarında dış saha galibiyetini UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan’ın AEK takımı karşısında 22 Ağustos 2019’da 3-1’lik sonuçla alan Karadeniz ekibi, daha sonra deplasmanda 9 maçta 8 yenilgi, 1 beraberlik elde etti.

Medya Patronu Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada bugün saat 23 de oynanacak Trabzonspor Basel maçının naklen ve şifresiz TV8 ekranlarından yayınlayacaklarını ve tüm reklam gelirlerinin depremzedelere aktarılacağını açıklamıştı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil