Ana Sayfa Gündem, Spor 17 Mart 2023

YİNE OLMADI…

Sivasspor, UEFA Konferans Ligi’nde 1-0 yenildiği maçın rövanşında sahasında Fiorentina’ya 4-1 kaybederek son 16 turunda elendi.

Artemio Franchi Stadı’nda oynanan ilk mücadele Fiorentina’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sona ererken, ikinci mücadele Sivas 4 Eylül standında oynaırken yine İtalyan ekibinin 4-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla Sivasspor turnuvaya veda etti.

Avrupadaki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise İspanya’daki ilk mücadele Sevilla’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sona ererken rövanş ise sarı-lacivertlilerin 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuca rağmen toplam 2-1’lik skorla Sevilla üstünlük kurunca Fenerbahçe turnuvaya veda etti.

Diğer bir temsilcimiz Başakşehir ise  Gent ile  UEFA Konferans Ligi son 16 turunda rövanş maçında karşılaştı.

Gent ile deplasmanda oynanan mücadele 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Başakşehir, sahasındaki maçı 4-1 kaybederek Avrupa kupalarına veda etti.

Avrupa macerasına Şampiyonlar liginde başlayan Trabzonspor ise daha önce konferans ligi play off maçında kendi evinde 1-0 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda İsviçre ekibi Basel’e 2-0 mağlup olarak elenmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil