Ana Sayfa Gündem, Spor 27 Mart 2023

Başkan Doğan ; Tek Gerçeğimiz Kulübümüzün Çıkarları

Son Şampiyon Trabzonsporda Başkan Ahmet Ağaoğlunun istifası sonrası yapılan seçimli genel kurulda Oy kullanımının sona ermesi ve sandıkların sayılmasının bitişiyle Bordo Mavili takımın 18. Başkanıda belli oldu Trabzonsporda seçim sonrası başkan seçilen  Ertuğrul Doğan,  kürsüye çıkarak bir teşekkür konuşması yaptı ve önlerindeki yol haritasını anlattı

Değerli Trabzonsporlular;

Şunu vurgulamak isterim ki, Trabzonspor’un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getireceğimin, Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum. Tek gerçeğimiz olacak, kulübümüzün çıkarları…

Açılış konuşmamda, ‘yeni bir hikayeye başlıyoruz’ demiştim. Bu hikayenin kahramanları Trabzonspor Camiası’nın bileşenleri, yani sizler olacaksınız. Büyük bir aileyiz ve şu andaki sorunları ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, karamsarlığa da kapılmasın. Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz.

Dün ve bugün gerek Trabzon’dan gerek ülkemizin değişik şehirlerinden gerekse Avrupa’dan kongremize katılım göstererek yanımızda olan, gelemedikleri halde gönderdikleri mesajlarla desteklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Allah yolumuzu açık etsin, dualarınızı esirgemeyin.

Saygı ve sevgilerimle…

Ertuğrul Doğan başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz ve Birhan Emre Yazıcı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil