Ana Sayfa Gündem, Spor 2 Nisan 2023

AK,KARA BELLİ OLDU !

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Son Şampiyon Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan, bordo-mavili taraftarların da çok ilgi göstermediği maçı Kayserispor 4-3 kazandı.

Bordo Mavililer Orhan Ak’la çıktığı ikinci maçta evinde 4 gollü bir mağlubiyet almış oldu ve Bordo mavililer bu sezon 4. kez bir maçta 4 ve üzeri gol yedi.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan bu sezona ise  büyük umutlar ve büyük hedeflerle giren son şampiyon Trabzonspor  taraftarını üzmeye devam ediyor  Bordo Mavililer Avrupa’da sırasıyla Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden elenirken, Süper Lig’de de şampiyonluk yarışından da koptu şimdi önünde tek bir hedefi kalan Bordo Mavililerde ZTK da kupaya ulaşabilmek

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Orhan Ak ise şunları söyledi;”Seyir olarak keyifli bir maç oldu. Öncelikle böyle bir Ramazan gününde buraya gelen taraftarımızı mutlu edemediğimiz için çok üzgünüz. Özellikle bu dönemde yeni başkanımız, yönetimimiz, camia için güzel bir hediye vermek istemiştik bunu yapamadık. Özellikle ilk yarıda beklediğimizin tam tersi bir oyun… Savunma kısmını maalesef yapamadık bugün. Oyunu çevirmek isterken taktiksel planlara bazen sadık kalamıyoruz. İkinci yarıda 3-1’lik skora rağmen oyuna döndük ve 3-3’ten sonra oyun bize dönmüş, kazanabileceğimiz bir durum oluştu. Orada yine basit bir bireysel hatamız sonucunda 4-3 öne geçmeleri, tamamen psikolojik üstünlüğü onlara verdi. Kayserispor’a başarılar diliyoruz. 3 gün sonra belki de bu senenin en önemli maçına çıkacağız. Oyuncularımız elinden gelen çabayı gösterdiler ama maalesef olmadı”dedi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil