Ana Sayfa Bölge, Gündem 23 Nisan 2023

BAŞKAN USTA “ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta sevinçle kutlanırken, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’da  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Başkan Usta mesajında ;  “İçindeki çocuğu yaşatanların ve bütün çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.” derken TBMM’nin açıldığı 23 Nisan 1920’nin, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek bağımsızlığın ve milli iradenin hâkimiyetinin dünyaya ilan edildiği tarih olduğunu ifade etti Başkan USTA , 23 Nisan’ın bayram olarak çocuklara armağan edilmesinin Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atattürk’ün çocuklarımıza olan inancın ve güvenin de bir göstergesi olduğunu kaydetti. Ulusal egemenliğin 103. yılında çocuklara daha güzel yarınlar bırakmak için çok çalıştıklarını söyleyen Başkan USTA Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının 103. yıldönümünü ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnet duygularımla anıyor tüm çocuklarımızın, milletimizin ve Şoför Esnafımızın  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum”dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Fiatlarda Ayarlama Yapıldı

Fiatlarda Ayarlama Yapıldı

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil