Ana Sayfa Gündem, Spor 10 Mayıs 2023

TRABZONSPOR’DAN TRANSFERDE SÜPRİZ İSİM !

Süper Lig devlerinden Trabzonspor’da şimdiden gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Takımın teknik direktörü Bjelica önderliğinde gündemine dikkat çeken isimleri alan Fırtına son olarak sürpriz bir ismi gözüne kestirdi. Bordo mavililerin son olarak Olimpiakos forması giyen ve 23 nisandan beri boşta olan  James Rodríguez  ile yakından ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar…

Kolombiyalı olan James Rodríguez 31 yaşındaki oyuncunun asıl mevki on numara  sağ ve sol kanatlarda da oynayabilen milli oyuncunun kariyeri çok parlak Kariyerinde Monaco,Porto,Bayern Münih,Everton ve Real Madrid gibi kulüpler olan Rodriguez  bu kulupler lede 8 kupa kaldırdı.

Adı bir çok kulüplede anılan yıldız oyuncu için Bordo Mavililerin de  menejerinden bir görüşme talep edebileceği ve oyuncunun şartlarının öğrenileceği öğrenildi

Süper lig takımlarından Galatasaray ve Beşiktaşında Rodriguez konusunda girişimde bulunacakları da gelen haberler arasında .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil