DOLAR 32,5159 -0.1%
EURO 34,7846 -0.25%
ALTIN 2.423,94-0,24
BITCOIN 21632700.09544%
Trabzon
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

OLMAK YADA OLMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELE BU

OLMAK YADA OLMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELE BU

ABONE OL
16 Mayıs 2023 07:59
OLMAK YADA OLMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELE BU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Ligde yarın oynanacak derbi Fenerbahçe için şampiyonluk yolunda ya tamam ya devam maçı olarak görülürkken Son Şampiyon Trabzonspor ise taraftarı için sahada olacak

Ligde ve kupada tüm hedeflerinden uzaklaşan Bordo Mavililerde taraftar futbolculardan Fenerbahçe galibiyeti bekliyor Trabzonspor için prestij maçı olmasına rağmen taraftar içinse Fenerbahçe karşısında alınacak bir galibiyet Şampiyonluk kadar değerli olacak.

Evinde Trabzonsporla karşılaşacak olan Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında 18 Mayıs Perşembe günü Ülker Stadyumunda ağırlayacak

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarını  sabah saatlerinde Jesus yönetimde yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesislerimizdeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarıyla süren idman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe  Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün  yapacağı antrenmanla devam edecek

Fenerbahçenin konuğu Trabzonspor ise galibiyet hedefiyle kadıköyde çıkacağı maç öncesinde Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antremanla devam ederken antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve handball gerçekleştirildi dar alan oyun ile devam devam eden antrenmanın son bölümünde Fenerbahçe karşılaşmasının  taktik çalışması yapıldı

Bordo Mavililer bugün  yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam ederken Bjelica nın futbolcularla bire bir toplantılar yapmaya da  devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!