Ana Sayfa Bölge, Gündem 22 Mayıs 2023

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Bakan Adil Karaismailoğlu, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve diğer parti yetkilileriyle birlikte TESOB’u ziyaret etti.

TESOB Başkanı Metin Kara, esnaf ve sanatkâr odası başkanlarının da hazır bulunduğu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’taki seçimlerin ardından Trabzon milletvekili seçilenlere başarı dileklerini ileterek, “Şehrimiz için başarılı çalışmalar yapacağınıza inancım tamdır” dedi. Kara, ayrıca TESOB’un turizm ve istihdam başta olmak üzere yürüttüğü projelerle ilgili bilgi verdi.

Bakan Karaismailoğlu da esnaf temsilcileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Yaşayan hayatın en önemli faktörlerinden birisi esnaf ve sanatkârlarımızdır. Hayatın idamesi için son derece önemli bir kurum ve temsilcileriyle beraberiz. Milletvekili arkadaşlarımla beraber esnaf ve sanatkarların gelirlerinin artırılması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, daha fazla istihdam sağlanması için çaba sarf edeceğiz. Şehrimizin ekonomisinin geliştirilmesi doğrultusunda yapmamız gereken ne varsa yapacağız” ifadesini kullandı.

TESOB Başkanı Metin Kara, ziyaret anısına Bakan Karaismailoğlu’na telkâri işlemeli kahve fincanı hediye etti. Bakan Karaismailoğlu ayrıca TESOB şeref defterini de imzaladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hadi Horoz Bi Daha

Hadi Horoz Bi Daha

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil