DOLAR 32,5462 0%
EURO 35,0245 0.41%
ALTIN 2.426,070,14
BITCOIN 2094941-3.76275%
Trabzon
24°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU İLE

ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU İLE

ABONE OL
25 Mayıs 2023 07:29
ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU İLE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemal Kılıçdaroğlu, ülkücü kanaat önderleriyle basına kapalı toplantı yaptı. Eski Ülkü Ocakları başkanlarının da katıldığı toplantıdan önce vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yapıldı.

Ankara’da yaklaşık bin kişilik bir katılımın olduğu  “milliyetçi” bir topluluğa hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu CHP nin altı okundan birinin Milliyetçilik olduğunu vurguladı

. Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde saat 14.00’te başlayan toplantıya bir çok ilden  eski Ülkü Ocakları başkanlarının ve yöneticiler katıldı

Eski Ülkü Ocakları Başkanları Azmi Karamahmutoğlu ve Alaattin Aldemir, basına kapalı gerçekleşen görüşme öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Başbuğ Türkeşin  atadığı son Ülkü Ocakları Başkanı Karamahmutoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada ” Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün hükümetlerinin terörizm ile mücadele ettiğini belirterek, “Şimdiki hükümet de etmek zorundadır ve etmektedir. Bundan sonra gelecek hükümetler de terör örgütleri ile mücadele edecektir. Bu söylemiş olduğum düşünce ve kararlılık Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında imzalanan mutabakat metnine yansımıştır. Türk milliyetçilerinin olduğu bir yerde terörizmle mücadelenin ihmal edileceğini düşünmeyi ‘oksimoron’ diye bile tabir edemeyiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!