Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Mayıs 2023

KARADENİZ DERBİSİ

Karadeniz Derbisinde Trabzonspor Giresunsporla karşı karşıya geliyor .Bordo Mavili takım için prestij mücadelesi olacak maç Giresunspor için sezonun finali olacak

Yeşil Beyazlı ekip için ligde kalmak için final mücadelesi olacak maçta Giresunspor tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuruyor Ligde 34 puanla küme düşme hattında bulunan Giresunspor sahadan 3 puanla ayrılarak İstanbulsporun ve Sivassporun  puan kaybetmesini bekleyecek

Yarın akşam oynanacak maç öncesinde taraftarların biletlere yoğun ilgi gösterdiği ve maçın oynanacağı saatte stadın dolu olması bekleniyor.

Bordo-Mavililer, yarın akşam Giresunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Bjelica yönetimindeki çalışmada, Giresun mücadelesinin taktik provası yapıldı.

Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışma yapıldı.

Bordo Mavililer bugün yapacağı son  antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Bordo Mavili takım Giresuna karayolu ile hareket edecek

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil