Ana Sayfa Dünya, Gündem 30 Mayıs 2023

DeSantis Başkanlık Kampanyasını Başlattı

Amerikada Başkanlık yarışı başlarken Ron DeSantis, eski Başkan Donald Trump’ın en zorlu Cumhuriyetçi rakibi olarak sahasını test ederken onu üç eyalette 12 şehre götürecek yoğun bir haftanın başında Iowa’daki başkanlık kampanyasını başlatıyor.

DeSantis’in Salı akşamı Clive’deki Eternity Kilisesi’nde planlanan toplantısı, Iowa’nın Cumhuriyetçi başkanlık parti toplantılarında çok büyük bir etkiye sahip olan evanjelik Hıristiyanlara bariz bir selam niteliğinde. Ziyareti, seçmenlere, Trump’a yönelik eleştirilerini artırdığı sırada yeni adayla tanışma fırsatı da verecek.

Trump’ın DeSantis’in turunun ertesi günü Perşembe günü Iowa’ya dönmesi planlanıyor ve Des Moines bölgesinde etkinlikler düzenlemesi, etkili muhafazakarlarla buluşması ve o akşam Fox News Channel sunucusu Sean Hannity ile bir röportaj için tv ye çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Fırtına Egede Esecek

Fırtına Egede Esecek

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil