Ana Sayfa Gündem, Politika 30 Mayıs 2023

İMAMOĞLU;DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİM’DİR

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini olaysız huzur içinde tamamladı ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından Recep Tayyip Erdoğan 13.Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin ardından  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Videoda seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu, Türkiye’nin hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acil ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

“Sevgili çocuklar sakın ama sakın üzülmeyin sevgili gençler sakın ama sakın umutsuzluğa asla kapılmayın. Hanımefendiler asla tedirgin olmayın. Beyfendiler başınız dik yürümeye devam edin.” diye konuşan İmamoğlu, az zamanda büyük işler başaran bir ulus olduklarını da belirtti.

İBB Başkanı, “Benzer bir hayal kırıklığı bundan 5 yıl önce de yaşanmıştı ama sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Kimse endişe etmesin her şey yeniden başlıyor.” dedi.

Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu da dile getiren İmamoğlu, “Biz de gönülleri fethetmek için yola çıktık. Bundan sonra bütün gönülleri kazanmak için mücadeleye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

FINDIKTA GÜZEL GÜNLER

FINDIKTA GÜZEL GÜNLER

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil