Ana Sayfa Bölge, Gündem 5 Haziran 2023

FINDIK ÜRETİCİSİ DİKKAT BUGÜN SON GÜN

Fındık üretimi, geneleksel üretim bölgesi olan Ordu, Giresun ve Trabzon dışında, Samsun ile Düzce, Sakarya ve Bolu’ya kadar yayıldı. Fındık, Karadeniz’de en önemli geçim kaynağını oluşturuyor.

Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2022 üretim yılı fındık alan bazlı gelir desteği 1’nci fark desteği askı icmal listelerinin yayınlandığını duyurdu. İcmallerin 30 Mayıs’tan itibaren 5 gün süreyle muhtarlıklar ve tarım il müdürlüğünün web sayfasında askıda kalacağı kaydedildi.

Yapılan duyuruda şunlar kaydedildi:

5 GÜN SÜREYLE ASKIDA KALACAK

“​18.Kasım.2022 tarih ve 32018 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi yapılmasına Dair Tebliğ kapsamında 2022 Üretim Yılı Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği 1.Fark Desteği Askı İcmal Listeleri 30.05.2023 tarihi itibariyle Muhtarlıklar ve İl Müdürlüğümüz Web sayfasında 5 gün süre ile askıya çıkarılmıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil