"" width="500" height="80" />
Ana Sayfa Bölge, Gündem 19 Eylül 2023

BEKLENTİ 150 LİRA OLDU…

Bölgenin en önemli tarım ve ihraç ürünlerinden olan fındıkta beklenmeyen Rekolte kaybı nedeniyle fiyatların yükselmesi, fındık üreticilerinin yüzlerini güldürürken ilerleyen günler için de umut aşıladı

Fındık fiyatlarındaki bu yükseliş, üreticileri sevindirirken üreticilerin hasatta beklentileri olan 100 lira bandınıda aşmasıyla üreticilerde yeni bir beklenti de ortaya çıktı. Yaşanan gelişmelere bağlı olarak fındık fiyatlarındaki genel beklenti 150 TL‘ye kadar yükseldi. Bu, fındık üreticileri için yüzleri güldüren bir gelişme olarak kabul ediliyor.

Bu gelişmelerde bir diğer etken ise Fiskobirliğin açıklamaları etken olmaya devam ediyor ,Fiskobirlik, 50 randıman Giresun Kalite Fındık için kilogram başına 105 TL olarak bir fiyat belirlerken  Levant Kalite Fındık üreticilerine de 90 TL olarak fiyat açıklandı. Yapılan açıklamada  bu fiyatların  net fiyatlar olacağı  belirtildi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil