Karayollarında Son Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

1 TEM Otoyolunun İzmit Batı Kavşağı-Kandıra Kavşağı arasındaki Gültepe Mevkiinde altgeçit yapım çalışması nedeniyle Ankara yönü trafiğe kapatılarak ulaşım istanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
2 İzmir Çevre Otoyolunun Cengizhan Kavşağı-İmar Kavşağı Yol Ayrımı arasında Cengizhan Mahallesi katılım kolunda yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3 Horasan-Karakurt-Sarıkamış yolunun Karakurt Mevkiinde yapımı tamamlanan Karakurt Barajının su tutmaya başlaması nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.
4 Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Kahramankazan Kavşağı 26-31.km.leri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden kontrollü olarak sağlanacaktır.
5 Ankara-Konya yolunun 33-35.km.leri arasında Baltalin Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yollarından sağlanmaktadır.
6 Çanakkale-Lapseki yolunun 17-21.km.leri arasında Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu çalışmaları kapsamında üstgeçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
7 Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 47-48.km.leri arasında altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8 Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12.km.leri arasında köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9 Kumluca-Antalya yolunun 20-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10 Kürtün-Gümüşhane yolunun 45-47.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen diğer yollar ile ilgili daha geniş bilgi için; www.kgm.gov.tr internet adresindeki güzergah analizi linki, ALO 159 bölgesel ücretsiz yol danışma hattı ile, Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Danışma Biriminin (0312) 44 99199 numaralı telefona başvurulabilir.
Benzer Videolar