DOLAR 32,8917 0.05%
EURO 35,1515 -0.39%
ALTIN 2.430,29-0,86
BITCOIN 20267260.90035%
Trabzon
21°

HAFİF YAĞMUR

17:12

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin, Hedefinde Nwakaeme’Mİ  Var??

Fenerbahçe’nin, Hedefinde Nwakaeme’Mİ Var??

ABONE OL
5 Kasım 2021 08:30
Fenerbahçe’nin, Hedefinde Nwakaeme’Mİ  Var??
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonsporda ki sezon sonu durumu ve atılmayan imzalar Fenerbahçenin iştahını kabartıyor

Son dakika com haber sitesinin haberine göre ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe Trabzonsporun sihirbazını takip etmeye başlamış

Ali Koç döneminde hücum transferlerinde karavana yapan Fenerbahçe, işini şansa bırakmıyor. Trabzonspor’la sezon sonu mukavelesi bitecek Anthony Nwakaeme, Sarı-Lacivertliler’in radarında. Bu sezon fırtına gibi esen futbolcu ile Trabzonspor henüz yeni sözleşme  imzalanmadı.

Sarı-Lacivertliler’in gözü sezon sonu mukavelesi bitecek Anthony Nwakaeme’de. Trabzonspor’la halen sözleşme uzatmayan Nwakaeme, Fenerbahçe tarafından yakından takip ediliyor. Trabzonspor, Novak ve Sosa’da erken davranmadığı için futbolcuları kaptırmıştı.

Fenerbahçe, Trabzonspor’un Başakşehir’e şampiyonluğu kıl payı kaptırdığı sezon Novak ve Sosa’nın durumunu yakından takip etmişti. Sarı-Lacivertliler, sezonun bitimiyle iki futbolcuya da imza attırmıştı.
Nwakaeme, son dönemde verdiği demeçlerde Trabzonspor’da mutlu olduğunu ve takımda kalacağını vurguladı
Taraftarlar ise geçen sene yapılanı unutmadıklarını devre arasında imza attırılamayan Nowak ve Sosa nın fenere gittiği hatırlatlatırken aynı hatanın bu sene yapılmamasını Nwakamenin bir an önce imza attırılmasını istediklerini söylediler
Taraftarlar ayrıca Trabzonspordan gidip de sönen yıldızları Nwakameye hatırlatırlarken bunun son örneği Fenerbahçeye giden Nowak ve Sosanın yedek kulubesine mahkum olduklarınıda söylediler .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!