DOLAR 32,5116 0.07%
EURO 34,8746 -0.29%
ALTIN 2.450,280,59
BITCOIN 20861750.48143%
Trabzon
21°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kontak Açamıyoruz…..

Kontak Açamıyoruz…..

ABONE OL
10 Mayıs 2020 23:49
Kontak Açamıyoruz…..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolmuş esnafı dertli. Tıp Fakültesi Durak Başkanı Kadir Şahin, devletten destek bekliyoruz:

Özgür Yolcu

Kovid-19’un  en çok etkilediği yerlerden biride dolmuş durakları oldu.
Bu duraklardan biri Tıp Fakültesi Durağı. Üniversite, hastane, AVM gibi yolcuların yoğun olduğu durakta endişeli günler yaşanıyor.
Durak Başkanı Kadir Şahin ile pandemi döneminde çalışmaları öğrenmek istedik. Bir dönemin en parlak duraklarının başında gelen Tıp Fakültesi durağının Kovid-19 süresince olumsuz etkilenenlerin başında geldiğini belirten Şahin, eski günlerini aradıklarını belirtti. Şahin, yaşanan bu süreçte gerek üniversite gerek hastane ve gerekse AVM nin kapalı olmasının üzerlerinde büyük baskı oluşturduğunu dile getirerek, hep birlikte bu dönemi atlatacaklarını söyledi. Başkan Kadir Şahin şöyle devam etti.
“Bu dönemde zor günler yaşıyoruz.Araçlarımızın bir kısmı kontak açamıyor  Düşük kazançlarla günlerimiz geçirmeye çalışıyoruz. Böyle hareket etmek zorundayız. Düşük gelir karşısında; çalışmıyoruz diyemeyiz. Araçlarımız verilen sınırlamalar çerçevesinde hizmet vermeye devam ediyorlar.
Yaşanan bu süreç sadece bizleri değil tüm ticari işletmeleri etkiliyor. Sadece temel ihtiyaç malzemeleri ticareti yapan firmalar aktif işlerine devam ediyorlar.
Pandemi süresince bir çok kesim gibi şoför esnafı olarak bizlerde destek bekliyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasında bazı meslekler görevlerini yapabildiler. Ama bizler kontak açmadık. Dolayısı ile en fazla mağdur olan kesim dolmuş esnafı olmuştur. Bu süreçte dolmuş esnafımıza devletimizin destek vermesini bekliyoruz”.

Başkan Şahin , halkımız araçlarımıza binerken müsterih olsunlar araç sahiplerimiz araçlarının hijyen kurallarına uyduklarını şoför arkadaşlarımız araçlarında dezenfekte bulundurduklarını maske takarak hizmet vermeye devam etmekte olduklarını söyledi ,

Mümkün oldukça teması sıfıra yakın hale getirmeye çalıştıklarını söyleyen başkan Kadir Şahin bu günleri esnaf vatandaş el ele en kısa sürede atlatabilmek için gayret sarfettiklerini sözlerine ekledi.

Durak olarak sıkıntılı günler geçirdiklerini söyleyen başkan yerel yöneticilerden ve devletimizden bu pandemi döneminde yardım beklediklerini maddi olarak bu iki aylık sürenin şoför esnafını çok yıprattığını söyledi Başkan Kadir Şahin son olarakta yetkililere seslenerek Devletimizden soför esnafına Babalık yapmasını beklediklerini söyledi

Haber Yıldızı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!