DOLAR 32,5341 0.11%
EURO 35,0055 -0.09%
ALTIN 2.437,530,07
BITCOIN 20985640.43387%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Şehitleri Unutturmayacak

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Şehitleri Unutturmayacak

ABONE OL
26 Mayıs 2020 23:30
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Şehitleri Unutturmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Flag of TurkeyVatan için ölmekse kaderim,

Flag of TurkeyBöyle kaderin ellerinden öperim, diyerek şehadete koşan

Flag of TurkeyAzîz şehitlerimizin isimleri Polis Karakollarımızda yaşayacak.

Flag of TurkeyRuhları şad mekanları cennet olsun.

Flag of TurkeyRahmet ve minnetle…

Resmi Tiwetter hesabından Türk Bayraklarıyla süsleyip Şehitlerimizi Unutmadığını belirten  Trabzon Emniyet Müdürlüğü  Yaptığı Çalışmayla vatandaşların takdirini ve sevgisini bir kez daha kazandı Görüşlerini aldığımız Trabzonlular :”uygulamanın çok yerinde ve geç kalınmış bir çalışma olduğunu Başta Trabzon Emniyet Müdürümüz Metin Alper olmak üzere emeği ve katkısı olanlara şükranlarımızı sunuyoruz ” dediler
Trabzona geldiği günden beri başarılı çalışmaları ile Trabzon halkının kalbinde taht kuran Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper Trabzonluların gönlünü bir kez daha feth etti.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada : “Aziz şehitlerimizin hatırasının yaşatılması amacıyla Trabzon Valiliğimizin teklifi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın uygun görüşü ve İçişleri Bakanlığımızın Oluru ile Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve Polis Merkezi Amirliklerine aşağıdaki tabloda belirtildiği şekilde şehitlerimizin isimleri verilmiştir. Bu vesile ile bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad mekânları cennet olsun.

yapılan açıklamayla polis amirliklerin yeni adları açıklandı  tabelalar bir bir değişmeye başladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!