DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,630,08
BITCOIN 2074148-1.53181%
Trabzon
16°

KAPALI

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

TRUMP’A KIZMAYIN, TEŞEKKÜR EDİN!

TRUMP’A KIZMAYIN, TEŞEKKÜR EDİN!

ABONE OL
27 Haziran 2020 06:05
TRUMP’A KIZMAYIN, TEŞEKKÜR EDİN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
TRUMP’A KIZMAYIN, TEŞEKKÜR EDİN!
Sayfamda bulunan arkadaşların büyük bölümü şu ABD’li şarlatan başkan Donald Turump’a çok kızıyor değil mi? Hatta nefret ediyorsunuz yanılmıyorsam..
Peki neden kızıyorsunuz ki bu adama?
Onun ukalalığı, insanlık düşmanlığı, ezilenleri hor görmesi, başka ülkelerin iç işlerine karışması, herkese tepeden bakması, acımasızlığı ve halkın ne düşündüğünü, ne hissettiğini ya da istediğini umursamaması değil mi?
Bu bana göre kızılacak bir özellik değil ki?
Neden mi?
Çünkü aslında Trump hepimize bir gerçeği haykırıyor farkında olmasa da birçoğumuz…
O da şudur!
Kapitalist düzenin tüm yöneticilerinin gerçeği budur. Dünyaya da, insana da, canlı organizmaya da bakışı ve davranışı budur. Asla barış istemezler. Yoksulluğu yok etmek akıllarının ucundan geçmez. İki yüzlü, sahtekardırlar. Yalanı söylerken hiçbir suçluluk hissetmezler. İftira attıklarında en küçük bir vicdani rahatsızlık duymazlar. Kan emicidirler. İnsan ya da canlının yaşamının en küçük bir değeri yoktur onların gözlerinde… Her birinin tek derdi temsil ettikleri sınıfın çıkarlarına, büyük halk kitlelerini ezmektir, iliklerine kadar sömürmek, en küçük karşı duruş sergileyeni lime lime doğramaktır.
Ama Trump bu vahşi düzende bir iş insanı ve bizzat kapitalizmin kendisi olduğundan dolayı maskesiz dolaşıyor. Fakat çok uluslu kapitalistler adına ülkeleri yönetenler maske takıyor, gerçek şeytani yüzlerini gizliyorlar ve kendilerini sevimli göstermeye çalışıyorlar.
Oysa bu kapitalist düzenin tüm yönetenleri Trump’tan farksızdır… Bunu aslı unutmayın. Ve gerçek kapitalist yöneticilerin maskesiz, makyajsız yüzünü gösterdiği için de teşekkür edin…
Saygılar…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!