Ana Sayfa Gündem 24 Temmuz 2020

Başkan Zorluoğlu Son Noktayı Koydu:Ortahisarda Dönüşüm1.Mart 2021de Bitecek

Haberin Yıldızı-

Başkan Murat Zorluoğlu Akçaabat’ta yapılacak dolmuş dönüşümünün nasıl olacağını anlattığı basın toplantısına Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ilgili daire başkanları ve belediyeden yetkililer katıldı.

Basın toplantısına başlarken Trabzon merkezdeki dolmuş dönüşümünü hakkında bilgi veren Başkan Zorluoğlu ,Birkaç aylık gecikmeden sonra yeni bir revizyonla, merkezdeki Ortahisar’daki dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Bu konuda herhangi bir şekilde geriye dönüş söz konusu değildir. Trabzon Şoförler Cemiyetimiz başta olmak üzere taraflarla yaptığımız istişare neticesinde kurduğumuz yeni sistem, kendi süreci içinde hayata geçecektir.Ortahisar ile ilgili Pandemi nedeniyle dolmuşlarımız epey süre çalışamadı. Şu anda bile yüzde yüz kapasiteye ulaştıklarını söyleyemeyiz. Ona bağlı olarak biz yıl sonuydu sürecimiz. Bunu 1 Mart 2021 olarak revize ettik. 1 Mart 2021’e kadar dolmuşların standartlara uygun hale gelmesi gerekiyor. 1 Mart itibariyle mevcut dolmuşların trafikte olmasına müsade etmeyeceğiz.

Trabzon’u hemşerilerimiz çok daha konforlu arzu ettikleri temiz dolmuşlarla seyahat etme imkanına en geç 21 Mart 2021 tarihine  kavuşacaktır” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil