DOLAR 32,6018 0.34%
EURO 35,0081 0.09%
ALTIN 2.450,240,59
BITCOIN 2094026-0.05865%
Trabzon
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Los Angeles Police Departmanına Siyah kadın başkan yardımcısı atadı

Los Angeles Police Departmanına Siyah kadın başkan yardımcısı atadı

ABONE OL
28 Temmuz 2020 07:01
Los Angeles Police Departmanına Siyah kadın başkan yardımcısı atadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

George Floyd’un öldürülmesinden sonra kolluk kuvvetlerinin yeniden tasarlanmasının bir parçası olarak, Los Angeles Polis Departmanı  polislik programını genişletiyor.

2011 yılında şehrin en sıkıntılı konut gelişmelerinden bazılarında başlayan Topluluk Güvenliği Ortaklığı, gençlik futbol takımları gibi girişimlerle şiddet içeren suçların azaltılması ve bölge sakinleriyle ilişkilerin iyileştirilmesi ile tanınmaktadır.

CSP’nin genişlemesi, diğer LAPD birimlerinin potansiyel kesintiler için yakından incelenmesinden kaynaklanmaktadır. Kaynakların polislikten Black ve Latino sakinlerine yardım eden programlara kaydırılmasını gerektiren sokak protestolarına yanıt veren Şehir Konseyi, kısa süre önce LAPD bütçesinden 150 milyon dolar düşürdü.

CSP taraftarları, genişlemesinin geleneksel olarak başarının tutuklamalar ve suç istatistikleri ile ölçüldüğü 10.000 subaylık LAPD kültürünü dönüştüreceğini söylüyor. Şef Michel Moore, şimdi yerel sakinlere güven inşa etmenin çok önemli olacağını söyledi.

CSP’nin artık programın kurucu memurlarından biri olan Watt yerli Emada Tingirides başkanlığındaki LAPD içinde kendi bürosu olacak. LAPD’nin ikinci Siyah kadın başkan yardımcısı olacak.

Belediye Başkanı Eric Garcetti, güç kullanımı politikalarının sıkılaştırılması gibi diğer reformlarla birlikte CSP’nin genişlemesinin toplumun nasıl polislik konusunda daha fazla söz sahibi olmasını sağlayacağını söyledi.

Moore ve diğerleriyle birlikte değişime öncülük etmek için çalışan Garcetti, “Bu dramatik bir adım … polislik felsefemizin çekirdeğine doğru ilerliyoruz – kamu güvenliğine ortak sahip olmakla ilgili bir model” dedi.

Program sonunda mevcut dokuz mahallenin ve 100 subayın ötesine geçecek. Şimdilik, mevcut operasyonlarını sağlamlaştırmaya odaklanacağız. Moore, gelecek yıl 10. CSP sitesinin belirleneceğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!