DOLAR 32,6053 0.16%
EURO 34,9592 -0.19%
ALTIN 2.436,790,04
BITCOIN 2092007-0.64188%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

Bizler Unutuldukmu ?

Bizler Unutuldukmu ?

ABONE OL
29 Temmuz 2020 01:02
Bizler Unutuldukmu ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Türkiye Halısaha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Federasyonu Başkan Vekili Trabzon Dernek Başkanı Emre Yurtsever: Tarih bekliyoruz…

Türkiye Halısaha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Federasyonu Başkan Vekili Trabzon Dernek Başkanı Emre Yurtsever, 135 gündür kapalı olan halı sahalar konusunda Haber Yıldızı’na özel açıklamalarda bulundu.

Yurtsever yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Tüm spor merkezleri kapanacak” talimatlarıyla kapattıkları tesisleri yine Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla 1 Haziran’da açtıklarını söyledi. Ancak İçişleri Bakanlığının talimatlarıyla yeniden kapatılan halı sahaların bazı illerde çalıştıklarını belirten Yurtsever, Trabzon valiliğine yaptıkları müraacatta “Elimizde genelge var” nasıl faaliyet gösterirler” denildiğini hatırlattı. Yurtsever, genelgenin il ayrımı gözetmeksizin her ili kapsadığını dile getirerek eyleme karar verdiklerini vurguladı. Başkan Yurtsever, yaptıkları itiraz sonucu bütün illerde sportif aktivitelerin faaliyetlerine son veridiğini kaydederek şöyle devam etti.
“Yaklaşık 5 aydan beri spor merkezlerimiz kapalı. Halı saha açmak isteyen arkadaşlarımız 500 bin ila 2 milyon lira arasında harcama yaptılar. Eğer arkadaşlarımızın başka işi yok ise ki bir çoğunun olmadığını biliyorum, bu arkadaşlarımız ne yiyip ne içiyorlar. Bırakın ne yiyip içtiklerine tesisi faaliyete geçirmek için bankalardan kredi kullandılar. Şimdi ise bankalar kapalı olan işyerleri için kullandırdıkları kredilerin geri ödenmesini istiyorlar. Bunun karşısında arkadaşlarımız mağdur olmuş durumdalar. Bunun için Sağlık ve İçişleri bakanlıklarına müraacatlarda bulundu. Ama bir sonuç alamadık.
Biz halı sahalarımızı ne zaman açacağız bunu cevabını arıyoruz. Bize bir tarih versinler yeter.
Bizler ekmeğimizin peşindeyiz. Bize söylenen Kurban Bayramından sonra halı sahalarımızın faaliyete geçeceği bilgisidir, bekliyoruz”.

Trabzon Dernek Başkanı Emre Yurtsever  içinde bulundukları durumu ,yaşadıkları süreci açılmaları halinde aldıkları tedbirleri ve yaşanan maddi çıkmazı içeren bir dosyayı da Halı saha işletmecileri ve sportif faaliyetler federasyonuna gönderdikleri bir dosya ile anlattıklarını ifade ettiler.

sunum federasyon

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!