DOLAR 32,4511 -0.13%
EURO 34,7613 -0.66%
ALTIN 2.437,050,05
BITCOIN 2078357-0.89156%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

21:32

YATSIYA KALAN SÜRE

Teşekkür Ederiz  Başkan Amca

Teşekkür Ederiz Başkan Amca

ABONE OL
30 Temmuz 2020 10:58
Teşekkür Ederiz  Başkan Amca
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Ortahisar Belediyesi ve LC Waikiki hazır giyim mağazalar zinciri ortak girişimi ile Trabzon’da yaşayan mültecilere ve fakir ailelere kurban bayramı öncesi kıyafet yardımında bulunuldu.

Ortahisar Belediyesi ve LC Waikiki hazır giyim mağazalar zinciri ortak girişimi ile   Trabzon’da yaşayan mültecilere ve fakir ailelere kurban bayramı öncesi kıyafet yardımında bulunuldu.

 Pazarkapı’da bulunan Ortahisar Belediyesi ana yerleşke binası önünde 2 bin 500 kişiye  ulaştırılan bayramlık hediyeler dağıtım töreninde  Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de yer aldı.

Hediyelerin dağıtımında konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “ Bayramlar dayanışmayı gerektiren birlikte olma günleridir. Bunun bir örneğini Ortahisar Belediyesi olarak gerçekleştiriyoruz. Bu tür hayır işlerini yapan LC Waikiki Mağazalar zincirinin sahibi Vahap Beyaz bey, bu yılda yine bizi bırakmadı ve ilk etapta 2 bin 500 aileye yardım gönderdi. İkinci bölümünde yine 2 bin 500 aileye daha aynı yardımını ulaştıracak. Huzurlarınızda Vahap Beyaz beye teşekkür ediyorum. Yine bu yardımların İlçemizde gerçekleşmesi için çaba sarf eden Mustafa Usta beye de teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza bu tür hediyelerimiz devam edecektir.”ifadelerine yer verdi.

Dini bayramlarımızın yardımlaşma olduğunu vurgulayan Başkan Genç,” Bayram dayanışmadır, yardımlaşmadır. Bir çocuğu mutlu etmek, ihtiyaç sahibi bir ailenin ihtiyacını karşılamak bizim için en güzel bayramdır. Bu amaçla ilçemizde göreve geldiğimiz de hayata soktuğumuz giyim merkezi ile birlikte birçok vatandaşımıza ulaştık. Merkezimizden ihtiyaç sahibi ailelerimizin giyim ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Şimdi ise LC Waikiki firmamız ile birlikte çocuklarımızı sevindiriyoruz. Sosyal belediyecilik insanların mutluluğu ve yaşamı idamesi için gerekli ihtiyaçları karşılamaktır. Biz bunu yapmak için çalışıyoruz ve bir çocuğun mutluluğu bizi daha fazla çalışmak için motive ediyor. Bu vesileyle tüm İslam âleminin kurban bayramı mübarek olsun.” şeklinde konuştu.

NOT : Haberde Çocuklar olduğu için Dağıtım Anının Görselleri Özellikle Paylaşılmamıştır 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!