DOLAR 32,4511 -0.13%
EURO 34,7613 -0.66%
ALTIN 2.437,050,05
BITCOIN 2078357-0.89156%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

21:32

YATSIYA KALAN SÜRE

“Haçlı Zihniyeti” Bunlarda Bitmez

“Haçlı Zihniyeti” Bunlarda Bitmez

ABONE OL
31 Temmuz 2020 05:46
“Haçlı Zihniyeti” Bunlarda Bitmez
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

CAS, Trabzonspor’un Avrupa kupalarından 1 yıl katılmama kararına  yaptığı itirazı internet sitesinden yaptığı açıklamayla reddetti. Fırtınanın bu karar üzerine , İsviçre federal mahkemesine başvurma hakkı bulunuyor bu hakkını kullanıp kullanmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Tarafların yazılı savunmaları ve kanıtlar eşiğinde Trabzonspor’un 2019 yılı finansal tablosunda başa baş kuralına uymadığı tespit edilmiştir ve itiraz reddedilmiştir” ifadeleri yer aldı.

Bu kararın açıklanması üzerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada ;

“Her ne hikmetse bizim davamızda, kulüple, kulüp avukatlarıyla veya Futbol Fedarasyonu ile hiçbir bilgi paylaşılmadan, gerekçeli karar açıklanmadan dahası haber dahi vermeden kendi web sitelerinden kararı yayınladılar. Dediğim gibi alışılmış değil, bugüne kadar görülmüş bir durum da değil. Dolasıyla bu dahi hem UEFA’da hem CAS’ta terazinin ayarının ciddi şekilde bozulduğunu gösteriyor. Gerekçeli kararı görmeden kararla alakalı bir yorum yapmamız mümkün değil. Ancak kararın ilgili taraflarla paylaşılmadan önce CAS tarafından kamuoyuyla paylaşılması tek cümle ile ciddiyetsizlik ve saygısızlıktır.”

“Ben hala hangi gerekçeyle başvurumun reddedildiğini bilmeden konu kamuoyuyla paylaşılıyorsa en azından bu yönüyle baktığımız zaman dahi verilen bu kararın ne kadar adaletli bir karar olduğu dahi tartışmaya açık bir konudur.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!