DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050067-2.22599%
Trabzon
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ÖGÜDER; ÖRGÜTLENMEYE DEVAM EDİYOR

ÖGÜDER; ÖRGÜTLENMEYE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
4 Ağustos 2020 14:19
ÖGÜDER; ÖRGÜTLENMEYE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

hABERİN yILDIZI-

Haklarımızı Birlikte Savunalım  hedefiyle yola çıkan ÖGÜDER; ÖRGÜTLENMEYE DEVAM EDİYOR

Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ÖGÜDER Tüm yurtta örgütlenme çalışmalarına ara vermeden  devam ediyor.

Görüşlerine başvurduğumuz Ögüder’in  İçişleri’nden sorumlu Başkanı  Özgür Yolcudan Dernek hakkında ve çalışmaları konusunda bilgi almak istedik.

Başkan Yolcu Haberin yıldızına yaptığı açıklamada ; Kısa Adı ÖGÜDER olan Özel Güvenlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz çalışmalarına 03/09/2019 yılında başlamış 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun yürürlüğe girmesi ile birlikte Özel Güvenlik mesleğine gönül vermiş kurucu üyeli ve Özel Güvenlik Görevlileri temsil eden bir dernektir.

Derneğimizin kuruluş amacı, Özel Güvenlik Mesleğini gerektiği gibi kamuoyuna tanıtmak, mesleki gelişime katkıda bulunmak meslektaşları arasında mesleki ve sosyal dayanışmayı geliştirmek ve arttırmak ile Özel Güvenlik Görevlerinin hak ve menfaatlerini korumaktır.

Derneğimiz Özel Güvenlik Görevlilerini çalışan ya da çalışmayan hiçbir ayrım yapmadan, herkesi kucaklamaktadır. Derneğimiz, mesleki ve sosyal dayanışmanın sonucu olan bir teşkilatlanma olup Sivil Toplum Kuruluşları içerisindeki saygın yerini almıştır.

Derneğimizin Kurucu Genel Başkanı  Sayın Zeki Aydın  Ögüderin bu günlere gelmesinde maddi ve manevi tüm gücünü ortaya koymuştur.

Hedeflerinin Türkiyedeki 1.5 milyon özel güvenlikçinin derneğe üye kaydının yapılması olduğunu söyleyen Başkan Yolcu  üye arkadaşlarımızla birlikte derneğimizi henüz üye olmayan arkadaşlarımıza anlatıyoruz amacımızı gayemizi hedeflerimizi bire bir anlatarak sessiz çoğunluğumuzun sesi olması için  üye kayıtlarımıza devam ediyoruz dedi.

Trabzon’dada örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Yolcu  Türkiye genelinde 30 ilde örgütlenme ve il yönetimlerinin oluştuğunu yakın bir zamanda 81 ilde örgütlenme çalışmalarının tamamlanacağını müjdeledi.

Son olarak sözlerine tüm özel güvenlikte çalışan yada şu anda çalışamayan arkadaşlarımızı il yönetimlerine başvurarak kayıt olmaya çağırıyorum dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!