DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Pandemi, teletıp ve uzaktan öğrenmenin gelişimini hızlandırdı

Pandemi, teletıp ve uzaktan öğrenmenin gelişimini hızlandırdı

ABONE OL
7 Eylül 2020 07:11
Pandemi, teletıp ve uzaktan öğrenmenin gelişimini hızlandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rus İnternet şirketleri trafikteki% 80 artışa rağmen yük ile başa çıktı. Bu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Rusya-1 TV kanalında Moskova, Kremlin, Putin programı ile yaptığı röportajda açıklandı.

“Uzaktan eğitim, teletıp vb. Peki, bu değildi ya da ne? Sadece sahip olduğumuz koşullar, bu alanların, bu endüstrilerin gelişimini itti,” – devlet başkanı kanalla yaptığı röportajda dedi. Rusya-1 “Haziran’da geri döndü, ancak bölümleri yalnızca Pazar günü gösterildi. Putin, Rus şirketlerinin de burada oldukça hazırlıklı olduğunu vurguladı. Başkan, “Ne de olsa trafiğimiz% 80 arttı ve şirketlerimiz bununla başa çıktı. Hiçbir şey çökmedi. Bunu başardık ve bir rezerv bile var” dedi.

Putin’e göre “bu, şu anda kullanılan ve etkin çalışan her şeyin etkili bir şekilde çalışmaya ve daha da gelişmeye devam edeceğini gösteriyor.” Rus lider, “Bu anlamda, bu enfeksiyon bir şeyleri değiştirdi. Ama temelde hiçbir şeyi değiştirmedi ve hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Yavaş yavaş, her şey normale dönecek,” diye özetledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!