DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2.97211%
Trabzon
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Eddie Newton’un Maç Sonu Açıklamaları

Eddie Newton’un Maç Sonu Açıklamaları

ABONE OL
27 Eylül 2020 08:49
Eddie Newton’un Maç Sonu Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 3. haftasında sahasında  oynadığı ve 3-1 galip geldiği  Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası Teknik Direktör Eddie Newton basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rakibimiz karşısında istediğimiz sonucu aldığımızı belirten Teknik Direktörümüz Newton, “Özellikle ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Topu iyi çevirdik, rakip yarı alanına iyi gittik. İkinci yarı işler biraz daha zor oldu. Değişiklikler sonrası özellikle oyuna giren Safa, Plaza ve Ahmet Canbaz bize büyük enerji kattılar. Takıma gayet iyi yardımcı oldular” dedi.

Abdulkadir Parmak’ın sakatlığı üzerine gelen bir soruya ise Eddie Newton, “Henüz taze, yeni sakatlık. 48 saat beklemek gerekiyor. Sağlık ekibiyle gerekli değerlendirmeler yapıp net açıklamalar yapabiliriz” diyerek yanıt verdi.

Karşılaşmada 2 gol atan oyuncumuz Afobe ile ilgili gelen soruya ise Teknik Direktörümüz Newton, “Bence Sorloth ile karşılaştırmaların bir an önce bitmesi gerekir. Farklı tarzda kişiler, farklı tipte oyuncular. Afobe’nin, Sörloth’tan çok daha farklı bir tarzı var. İlk maç onun için gerçekten zordu. Aramıza yeni katılmıştı, 48 saat içinde maç oynamak zorunda kaldı. Çok kolay değildi ancak bugünkü maçta daha adapte olduğunu, arkadaşlarını daha çok tanıdığını görebiliyoruz. Sörloth, harika bir sezon geçirdi. Sezonda 30 gol atmak, santrafor pozisyonda oynayan oyuncular için dahi çok kolay bir şey değildir. Bu sezon Afobe’den beklentimiz takıma yardımcı olması. Takıma yardımcı olması için oynadığı pozisyona bakılırsa gol atması gerekir. Ancak takıma yardımcı oluyorsa, bize göre işini iyi yapmış demektir” diyerek yanıt verdi.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!