DOLAR 32,6018 0.34%
EURO 35,0081 0.09%
ALTIN 2.450,240,59
BITCOIN 2094026-0.05865%
Trabzon
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Hakem Hakemlik Yapınca Sonuç Böyle Olur

Hakem Hakemlik Yapınca Sonuç Böyle Olur

ABONE OL
27 Eylül 2020 08:35
Hakem Hakemlik Yapınca Sonuç Böyle Olur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019-2020  sezonun da son haftaya kadar şampiyonluk kovalayan  Trabzonspor, bu sezona Novak, Sosa ve Sörloth gibi isimlerin takımdan ayrılmasıyla kadroda bir bozulma yaşadı. Yeni transferlerden de henüz  umduğunu henüz bulamayan Karadeniz Fırtınası , Stiven Plaza, Anders Trondsen, Flavio ve Marlon transferlerini gerçekleştirmesine rağmen ligde geçen  2 haftada istediği verimi alamadı.

Bunda takımda taşların yerine oturmamasının etkisi kadar maçları yöneten 2 hakeminde yanlı ve taraflı yönetimlerinin etkisi büyüktü.

Beşiktaş’a evinde 3-1 gibi bir skorla yenilen Trabzonspor geçtiğimiz hafta Denizlispor deplasmanında üstün bir oyun sergilese de 1 puana razı olmuştu bu maç öncesi yeni transferlerin takıma adapte olması sakatlardan iyileşenlerin olması teknik patronun elinin güçlendirmiş  Trabzonspor için 3 pun alması için bütün şartlar oluşmuştu.

Trabzonspor Sahaya Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Edgar, Marlon, Baker, A.Parmak, Flavio, A.Ömür, Nwakaeme, Afobe 11’i ile çııktı

Teknik direktör Eddie Newton, Campi’nin yerine geçen hafta kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayan Flavio’ya, Abdurrahim Dursun’un yerine de sakatlığı düzelen Marlon’a ilk 11’de görev verdi. Sakatlıkları bulunan Trondsen, Kamil Ahmet Çörekçi, Ekuban, yeni transfer Diabate ve henüz hazır olmayan Pereira’nın yanı sıra, takımda düşünülmeyen Hosseini ile Guilherme de kadroda yer almadı.

Yeni Malatyaspor ise maça Guido, Chebake, Ndayishimiye, Hadebe, Murat Akça, Hafez, Acquah, Ahmet Ildiz, Cueva, Adem, Tetteh 11’iyle başladı.

Trabzonspor’un yeni transferi Benik Afobe, 24 ve 33’te attığı 2 golle Trabzonspor’u 2-0 öne geçirdi. 24. dakikada Baker’ın kullandığı köşe vuruşu arka direğe sekti, seken topu Afobe tamamladı ve ağları havalandırdı. 33. dakikada ise Baker’ın şık pasıyla kale önünde bomboş bir şekilde topla buluşan Afobe’nin vuruşu bir kez daha ağları sarstı.

40. dakikada Adem Büyük, skoru 2-1 yapan golü attı fakat maçın hakemi Özgür Yankaya, gelen tavsiye üzerine pozisyonu VAR’dan izledi ve ardından ofsayt sebebiyle golü iptal etti. İlk yarı bitmeden son sözü, 45’te Nwakaeme söyledi ve Trabzonspor, soyunma odasına 3-0 önde girdi.

Yeni Malatyaspor, 76. dakikada penaltı kazandı. Bu dakikada hakem Adem Büyük, Hüseyin Türkmen’in müdahalesiyle ceza sahasında yerde kaldığını düşünerek Maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Var prokolu devreye girmediği içinde pozisyonun tekrarını izlemeyen hakem penaltı atışına hükmetti oysaki faulü yapan hüseyin değil adem büyüktü ama hakem kararıile penaltı verildi.Topun başına geçen Adem, skoru 3-1 yaptı. Karşılaşma da 3-1 Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi.

3-1 kazanan Trabzonspor, puanını 3. hafta sonunda  4 yaptı ve 10. sırada kendine yer bulurken ileriki haftalar  için umutları da sürdürdü

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!