DOLAR 32,4522 -0.12%
EURO 34,8264 -0.53%
ALTIN 2.442,390,27
BITCOIN 0%
Trabzon
16°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

Jürgen Klop İllede “UĞURCAN” Diyor

Jürgen Klop İllede “UĞURCAN” Diyor

ABONE OL
14 Ekim 2020 07:26
Jürgen Klop İllede “UĞURCAN” Diyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır Liverpol’un radarından çıkamıyor.

Liverpolun teknik patronu Jürgen Klopp’un  ispanyol kaleci Adrian’a tam olarak güvenememesi üzerine 2 yıldır izlettiği Avrupada en başarılı kaleciler arasında gösterilen ve gelişimi en yüksek kalecisi olarak gündemde olan Uğurcanı  Adaya istiyor.

Hatırlanacağı gibi şampiyonlar ligi son 16 turunda Liverpool, Anfield Road’da Atletico Madrid’i konuk etmiş maçın  Uzatma devreleri oynanırken Liverpool kalecisi Adrian bu seviyede kabul edilemeycek bir hata yapmış. İspanyol kaleci çok rahat pozisyonda topu uzaklaştıramamış  top ceza sahasının hemen önünde rakip takım futbolcularında kalmıştı. Adrian’ın hatasını iyi değerlendiren Felix, hazırlıksız durumda yakalanan Liverpool savunmasının arasına çok güzel bir pas bırakmış 97. dakikada Llorente plase vuruşla topu filelere göndermişti.Atletico Madrid, Llorente’nin 105 ve Morata’nın 120+1. dakikada attığı gollerle mücadeleden 3-2 galip ayrılıp liverpolu şampiyonlar liginin dışına itmişti

Adrian’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında yaptığı bu hatayla tur Liverpool’un elinden kayıp gitti.

O maçtan beri ciddi olarak kaleci arayışlaraına giren liverpol ilk hamleyi Trabzonsporlu Kaleciye teklif götürerek yapmıştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlunun 20 milyon verdiler dediği oyuncunun Uğurcan olduğu biliniyor Trabzonspor bu teklifi kabul etmemişti.

İngilterede transferin bitmesine 2 gün kala Liverpol tekrar Trabzonsporun kapısını bu defa 25 milyon euro ile çalmak üzere şimdi gözler Başkan Ağaoğlunda daha önce 25 milyon euro evet demeyi düşünen başkanın ingiliz devine ne cevap vereği merakla bekleniyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!