DOLAR 32,3912 -0.15%
EURO 34,7890 0.12%
ALTIN 2.434,62-0,15
BITCOIN 2020122-2.55731%
Trabzon
15°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzona Küfür Eden Bu Kadının Atatürkün Partisinde Ne İşi Var

Trabzona Küfür Eden Bu Kadının Atatürkün Partisinde Ne İşi Var

ABONE OL
26 Ekim 2020 11:49
Trabzona Küfür Eden Bu Kadının Atatürkün Partisinde Ne İşi Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’li Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, Trabzon’a küfretti…

 

Türkiye Cumhuriyeti nin Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Diyorki :“Arkadaşlar beş sene evvel ilk kez Samsun”a ayak bastığım zaman bana kalp kuvveti veren vatandaşlarımın en önünde Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım.

 

Süper Lig’in 6’ncı haftasında Kadıköy’de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Trabzon arasındaki müsabaka, ev sahibi ekibin 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu büyük maç öncesi CHP Isparta Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, sosyal medya hesabından “Yıkılsın Trabzon enkazını göreyim. Sana şehir diyenin anasını s…yim ” ifadelerini kullanarak, daha önce Fenerbahçe taraftarlarının açtığı bir pankartın fotoğrafını paylaştı.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Hızla yayılan paylaşım üzerine Kılınç, büyük tepki çekince sosyal medya hesabını kapattı.

Hesabını kapatınınca olayın kapanmadığını söyleyen Trabzonlular Bu işin peşini bırakmayacağız bu “hanımefendiye ” kim haddini bildirecek Chp Trabzon Milletvekilinden bir tepki bekliyoruz dediler

malum şahsın bağlı olduğu il yönetimi ise Trabzonspor taraftarlarının tepkisi üzerine CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Halıcı, “İlayda Kılınç isimli kişinin Trabzon ile ilgili yaptığı paylaşımın partimizle yakından uzaktan alakası yoktur. Kendisi hakkında yarın itibariyle disiplin soruşturulması başlatılacaktır. CHP Isparta İl Başkanlığı olarak kabul edilemez bu üsluba ilişkin herkesten özür diliyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!