DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Faruk Özak’tan Fiskobirlik’e Ziyaret…

Faruk Özak’tan Fiskobirlik’e Ziyaret…

ABONE OL
13 Kasım 2020 08:22
Faruk Özak’tan Fiskobirlik’e Ziyaret…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Özak, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

2005-2009 yılları arası, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, 2009-2011 yılları arasında Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulunan, ayrıca 22., 23. ve 24. dönem milletvekilliği yapan, Sayın Faruk Özak, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyelerini, FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğünde ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Sayın Özak, Sayın Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyelerinden fındık ve FİSKOBİRLİK’in çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Güncel meselelerinde görüşüldüğü buluşmanın ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Lütfi Bayraktar; ‘’ Nazik ziyaretlerinden ötürü Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz. Özellikle Bakanlık ve Milletvekillik dönemlerinde FİSKOBİRLİK’e desteklerini fazlasıyla gördük. Sonrasında da Sayın Bakanımız FİSKOBİRLİK için her zaman olumlu yönde çalışmalarını sürdürdü. Kendilerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederim. Bu nazik ziyaretleri ile de bizleri ziyadesiyle mutlu ettiler.’’ Açıklamasında bulundu.

Ziyaretin ardından Sayın Faruk Özak, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bayraktar’a, ‘’Tarihe Yön Veren Kent Trabzon’’ isimli kitabı hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!