DOLAR 32,4911 -0.02%
EURO 34,7780 -0.62%
ALTIN 2.438,860,12
BITCOIN 2061298-0.89303%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

20:02

AKŞAMA KALAN SÜRE

Zaman Daralıyor

Zaman Daralıyor

ABONE OL
16 Kasım 2020 10:54
Zaman Daralıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Takımı bir an önce toparlamak isteyen Abdullah Avcı Milli maç arası sonrası takımı toparlayıp yeni oyun felsefesini oturtmak için 3 temel prensip oluşturdu İdmanlarda futbolcularla bire bir ilgilenen idman sonraları ise teknik ekibiyle istatistikleri inceleyen Abdullah Avcı Erzurumspor Maçıyla farklı bir Trabzonspor izlettirmek için zamanla yarışıyor.

 1-Bugüne Kadar Kimin Oynadığı Değil Bugünden Sonra Kimin Oynayacağı İdmanlarda Belli Olacak

Kalan 8 maçlık süreci bir kenara bırakan ve göreve gelmesiyle beraber takımda yeni sayfa açan Avcı, daha ilk idmandan takım içi adalete vurgu yaptı. Kendisi için herkesin eşit olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcının, “İdman performansı önemli. Kim mücadele ediyorsa, kim daha formdaysa, kim çok çalışıyorsa o oynayacak” dediği öğrenildi.

2- ‘Çok pas Yapacağız Boş Alan Yaratacağız ‘

Başakşehir ve Beşiktaş dönemlerinde Avcı’nın en dikkat çeken özelliği, elbette pas oyunuydu. Trabzonspor ligin kalan bölümünde topa sahip olmada (%50.2) 11. sırada. Başarılı pasta (%82.3) ise 8. durumda. Başarılı hoca, bu tabloyu mutlaka tersine çevirecek. Avcı, “Doğru pas kadar, doğru koşu da önemli. Sürekli hareket halinde olacağız. Pas atan alan yaratacak” vurgusu yapıyor.

3- ‘Rakipten Çok Koşarak Rakibi Yıpratacağız  ‘

Koşu mesafeleri günümüz futbolunda artık kilit bir rol oynuyor. Bir takımın sadece kalite ile maç kazanamayacağını oyuncularına anlatan Trabzonspor’un hocasının, “Trabzonspor forması her zaman kazanmaya çıkar. Bunun için de rakibin kim olduğuna bakmadan her zaman çok mücadele edip, onlardan fazla koşmalıyız. Oyun içinde kopmalar yaşansa bile asla mücadeleyi bırakmayacağız” dediği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!