DOLAR 32,5262 0.24%
EURO 34,8757 0.28%
ALTIN 2.442,130,15
BITCOIN 2048198-0.62158%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

Fotomaç Gazetesinden  Süper Lig’in En İyileri Ödülleri’nde Trabzonspora  4 Dalda Ödül
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Fotomaç Gazetesinden Süper Lig’in En İyileri Ödülleri’nde Trabzonspora 4 Dalda Ödül

Fotomaç Gazetesinden Süper Lig’in En İyileri Ödülleri’nde Trabzonspora 4 Dalda Ödül

ABONE OL
4 Aralık 2020 08:09
Fotomaç Gazetesinden  Süper Lig’in En İyileri Ödülleri’nde Trabzonspora  4 Dalda Ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Fotomaç Gazetesi tarafından düzenlenen Süper Lig’in En İyileri ödül töreni sahiplerini buldu. Geçtiğimiz sezondan bu yana gerek saha içi gerekse saha dışında yıla damga vuranların belirlendiği törende Trabzonspor dört dalda ödüllendirildi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun iştirak ettiği ödül töreninde futbolcular Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür de online olarak katıldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Onur Ödülü’ne layık görüldü. Geçtiğimiz sezon gol kralı olan Trabzonsporun eski futbolcusu Alexander Sorloth “Yılın Forveti”, Kaptan Uğurcan Çakır “Yılın Kalecisi”, genç oyuncu Abdülkadir Ömür ise “Yılın En Değerli Türk Oyuncusu” ödülünü aldı.

YUSUF VE SORLOTH MARKA ELÇİMİZ

Başkan Ahmet Ağaoğlu ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Duyguları bir tarafa koymak lazım. Duygularla yönetmeye kalksaydık başka şeyler söylerdik. Yusuf Yazıcı ve Alexander Sörloth, sportif olarak bizimle beraber olmamalarına karşın bizim marka elçimiz. Gözümüz sürekli olarak bu oyuncuların üzerinde. Yapacakları transferlerden yine pay alacağız. Sörloth bugün çok iyi bir takımın formasını giyiyor. Hiçbir zaman geri dönmeyi düşünmüyor. Trabzonspor’un en önemli projelerinden birisi geliştirip, yetiştirip satmak. Bu şekilde ekonomiyi doğru yola oturtacağımızı düşünüyoruz. Yusuf ve Sörloth çok büyük ekonomik katkılar verdi kulübümüze. Tekrardan 10 yıl üzerine camiamızın kazandığı Türkiye Kupası’nda emeği geçen tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Ödül kazanan futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA İTHAF EDİYORUM

Genç oyuncu Abdülkadir Ömür, “Bize destek veren ve oyları ile ödülü kazanmamızı sağlayan jüriye çok teşekkür ediyoruz. Futbol bireysel bir oyun değil, takım oyunu. Ben de takım oyununun bir parçası olduğum için bu ödülü hak ettim. O yüzden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Trabzonspor altyapısından yetişen bir oyuncu olarak bu başarıları her sene tekrarlamak istiyoruz. Elimizden geldiği kadar en iyi yerleri ulaşmak istiyoruz” derken

Kaptan Uğurcan Çakır da, “Bu ödülü bana layık gören herkese teşekkür ediyorum. Üzerimde emeği olan tüm hocalarımın, tüm takım arkadaşlarımın ve tüm Trabzonspor camiasının bu ödülde payı bulunuyor. Böyle ödüller birilerine ithaf edilince daha fazla anlam kazanıyor. Ben de bu ödülü bir yıldır canları pahasına bizim için mücadele eden sağlık çalışanlarına ithaf etmek istiyorum. Bu ödülle benim misyonum bir seviye daha arttı. Amacım genç sporculara rol model olabilmek. Tekrar herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Alexander Sorloth da gönderdiği mesajda, “Bu ödülü almaktan dolayı çok mutluyum. Hem Trabzonspor’a hem de sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!